-Hirdetés-

39 FOK VOLT MA, DE MOST JÖN MÉG A JAVA BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN!

Bizony rég nem látott, rendkívül erős hőhullám sújtja Békés, és Csongrád megyét, a mai nap folyamán 39 fokon tetőztek a hőmérsékletek térségünkbe, de itt sajnos nem állunk meg, lássuk is a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka a nyárban érezhetjük magunkat, nem számíthatunk már az éjszakai felfrissülésre sem, ugyanis csütörtök hajnalban mindössze 24 fokig csökkennek a hőmérsékletek, és a nap felkeltével rohamos növekedésnek indulnak, és meg sem állnak 40 fokig, és bizony Békés, Csongrád megyében akár a 41 fokot is súrolhatják a hőmérsékleti értékek, ami még árnyékban is elviselhetetlen.

Lassan az elefántok sem tartják kívánatosnak hazánkat a letelepedésre!

A mai nap még mérséklet légmozgás eláll, szélcsendes csütörtök várható, ami tovább fokozza hőségérzetünket, és még csak felhőátvonulásokkal sem számolhatunk.

A felmelegedés végének még csak lehetőségét sem látni, sajnos az elkövetkezendő 4 napban meg kell barátkoznunk Békés, és Csongrád megye térségében a 40 fok, és afeletti értékekkel.

Mondanom sem kell, rendkívül erős UV sugárzással kell számolnunk, és extrém magas pollenkoncentráció társul mellé, ami az asztmásoknak, és légúti betegségben szenvedőknek nem éppen jó hír.

Vigyázzunk egymásra, a tartós hőség tompítja érzékeinek, ami a vezetésre, közlekedésre különösen igaz!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

2 Shares