-Hirdetés-

Borús péntek elé nézünk Békés, és Csongrád megyében, de javulhat az időjárás hétvégére? Részletek!

Az elmúlt éjszaka folyamán vékonyodott a felhőtakaró Békés, és Csongrád megye szerte, a légmozgás is gyakorlatilag megszűnt, csípős hajnalra ébredhettünk, 12-13 fokot mutatnak a hőmérők, lássuk milyen hétvégére számíthatunk?

A mai nap folyamán még nyugat felől sok lesz a felhőátvonulás, Békés, és Csongrád megye szerte előfordulhatnak majd kisebb, jelentéktelen futózáporok, de legalább a szél már nem kellemetlenkedik, így hőérzetünk ma már valós lesz, ami a pénteki nap esetében 27 fokot takar, mondhatnánk, igazi, hamisítatlan kiránduló időjárás várható, bár sok napsütésben nem bízhatunk a mai napon.

Fronthatás nem várható, és a szél élénkülésétől sem kell tartanunk.

Szombat hajnalban az eddigi északnyugati légmozgás délibe módosul, így kisebb felmelegedés kezdődik, ennek köszönhetően hétvégén kiváló időjárás várható, legyen szó szabadtéri programokról, rendezvényekről, mezőgazdasági munkálatokról, vagy éppen kertészkedésről, szombaton 29, vasárnap 31 fok várható, sok napsütéssel.

Használjuk ki a szép hétvégi időjárást, mert könnyen lehet, hogy idén már ehhez hasonlóban nem lesz részünk.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.