-Hirdetés-

Borzasztó időjárás várható csütörtökön Békés, és Csongrád megyében, a hétvége sem sok jót ígér! Részletek!

A szerda esti órákban térségünk fölé helyeződött egy erős ciklonális zóna, ami garantálja, hogy ma Békés, és Csongrád megyében katasztrofális időjárás lesz, lássuk a részleteket!

A mögöttünk álló éjszaka folyamán Békés, és Csongrád megyében átlagosan 15-20 mm csapadék esett, és még koránt sincsen vége, az előttünk álló órákban fokozatosan megélénkül az északnyugati szél, ami tovább rontja majd amúgy is gyér hőérzetünket, egyébként térségünkben jelenleg 11 fok van, a hőérzet az élénkülő szélnek köszönhetően pedig 8 fok, igazi, november közepi időjárás várható ma.

Sajnos a ciklonális mező csapadékzónája még most “kanyarodik” térségünkre, így a csütörtöki napon további 15-20 mm esővel számolhatunk, öltözzünk melegen, a napi maximum értékek is mindössze 15 fokon tetőznek, és az élénk szél nappal sem pihen majd, csak a késő esti órákra mérséklődik.

A csapadékzóna pénteken átmenetileg kilép térségünkből, azonban szombaton további csapadékkal, és folyamatosan 20 fok alatti maximum értékekkel számolhatunk majd, a vénasszonyok nyarát jó időre elfelejthetjük.

A további érkező csapadékgócok mozgása radar, és műhold képünkre kattintva jól megfigyelhetőek, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.