-Hirdetés-

BÚCSÚZIK A NYÁR BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉTŐL, JELENTŐS LEHŰLÉS, HIDEGFRONT KÖZELEG, ERŐSÖDŐ SZÉLLEL!

A mögöttünk álló éjszaka igen enyhének bizonyult, a reggeli órákban 18 fokot mérhettünk térségünkben, búcsúzik a nyár , könnyen lehet, hogy ezúttal végleg, hidegfront érkezik ma este, éjszaka, lássuk mi várható?

A hétfői nap folyamán napos, és felhőátvonulásos időszakok váltogatják egymást, kissé kánikulába hajló fülledt, meleg időjárás várható Békés, és Csongrád megye szerte, időnként megélénkülő déli, délkeleti szél biztosítja még a mai nap a meleg levegő utánpótlását, ennek következtében hétfőn délután 33 fokig melegszik a levegő.

Az esti órákhoz közeledve egyre csak vastagszik majd nyugat felől a felhőtakaró, a légnyomási értékek meredek süllyedésbe kezdenek, hidegfronti hatás érvényesül majd, és késő este már Békés, és Csongrád megye szerte kialakulhatnak záporok, kisebb zivatargócok, a szélirány az eddigi délkeletiből fokozatosan nyugatiba módosul, jelentős lehűlés kezdődik.

Maga a hidegfront kedden érkezik térségünkbe, a keddi nap erősen szelesnek, és hűvösnek ígérkezik, és elszórtan további záporok, zivatarok alakulnak majd ki térségünkben.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

Shares 0