-Hirdetés-

BÚCSÚZIK A NYÁR BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉTŐL, JELENTŐS LEHŰLÉS, HIDEGFRONT KÖZELEG, ERŐSÖDŐ SZÉLLEL!

A mögöttünk álló éjszaka igen enyhének bizonyult, a reggeli órákban 18 fokot mérhettünk térségünkben, búcsúzik a nyár , könnyen lehet, hogy ezúttal végleg, hidegfront érkezik ma este, éjszaka, lássuk mi várható?

A hétfői nap folyamán napos, és felhőátvonulásos időszakok váltogatják egymást, kissé kánikulába hajló fülledt, meleg időjárás várható Békés, és Csongrád megye szerte, időnként megélénkülő déli, délkeleti szél biztosítja még a mai nap a meleg levegő utánpótlását, ennek következtében hétfőn délután 33 fokig melegszik a levegő.

Az esti órákhoz közeledve egyre csak vastagszik majd nyugat felől a felhőtakaró, a légnyomási értékek meredek süllyedésbe kezdenek, hidegfronti hatás érvényesül majd, és késő este már Békés, és Csongrád megye szerte kialakulhatnak záporok, kisebb zivatargócok, a szélirány az eddigi délkeletiből fokozatosan nyugatiba módosul, jelentős lehűlés kezdődik.

Maga a hidegfront kedden érkezik térségünkbe, a keddi nap erősen szelesnek, és hűvösnek ígérkezik, és elszórtan további záporok, zivatarok alakulnak majd ki térségünkben.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.