-Hirdetés-

Csütörtökön barátságtalan időjárás várható Békés, és Csongrád megyében! Részletek!

Az időjárás kissé csalóka arcát mutatja, a várakozásoknak megfelelően napos délelőttben, felhős, kissé szeles délutánban lehetett részünk, 26 fokon tetőztek a hőmérsékletek, csütörtökön még ennél is barátságtalanabb időjárás jön, lássuk, mi várható!

Békés, és Csongrád megye szerte felhős az égbolt,  ez némileg mérsékli az éjszakai lehűlést, a korán kelőket 16 fok fogadja, a szél a reggeli órákra kissé mérséklődik.

Csütörtökön egész nap felhős, az északnyugatiba forduló szélnek köszönhetően pedig igen hűvös nap várható, mindössze 21 fokon tetőznek a hőmérsékleti maximumok, sőt, délután még a szél is feltámad Békés, és Csongrád megye szerte, hőérzetünk 18 fok körül alakul majd, tehát nem árt rétegesen öltözködni.

A csütörtöki nagyon ritka vendég lesz a napsütés, a felhők határozzák meg napunkat, a délutáni órákban kisebb futózáporok előfordulhatnak majd térségünkben, de jelentős csapadék nem várható.

A péntek szél , és csapadékmentes, igazi kiránduló időt tartogat 28 fokkal.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.