-Hirdetés-

Durva hidegfront érkezik hétvégén Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a mai nap jelentősen visszaestek a hőmérsékletek térségünkben, a csütörtöki 30 fokhoz képest ma már csak 23 fokot regisztrálhattunk, hétvégére hullámzó hidegfront rondít időjárásunkba, lássuk a részleteket!

Péntek éjszaka Békés, és Csongrád megye szerte csillagfényes égboltra számíthatunk, ennek következtében kissé csípős lesz a reggel, 13 fok várható, mérsékelt északkeleti szél munkálkodik majd.

A szombati nap még “tisztának” ígérkezik, bár az ország középső, és dunántúli tájain jelentős esővel számolhatnak.

A szombati napon jelentős felmelegedés következik be, 30 fok várható, a délutáni órákhoz közeledve a déli szél megélénkül, és délnyugat felől felhők sodródnak térségünk fölé, jelezvén, hogy ismét jelentős változás közeleg időjárásunkban.

Vasárnap délelőtt még kellemes időjárás várható, majd a déli órákhoz közeledve hirtelen megerősödik a déli szél, majd északnyugatiba fordul, ekkor mozdul be a hidegfront Békés, és Csongrád megye térségébe, ami említésre méltó csapadékot eredményez vasárnap késő délután, és este, jelentős lehűlés is bekövetkezik ezzel egy időben, így vasárnap délután, és este kifejezetten kellemetlen időjárás ígérkezik.

A hidegfront több hullámban érkezik,a hétfő átmeneti javulást hoz, majd kedden újabb csapadékzóna érkezik térségünkbe.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.