-Hirdetés-

ELŐREJELZÉS BÉKÉS, CSONGRÁD MEGYÉRE SZERDÁRA! MI VÁRHATÓ A FOLYTATÁSBAN?

A várakozásoknak megfelelően igen kellemes napon vagyunk túl, igazi kiránduló idő jellemezte térségünk időjárását, lássuk a folytatást, milyen időjárás várható Békés, és Csongrád megyében?

Az előttünk álló éjszaka folyamán még számítani lehet nyugat felől kisebb felhőátvonulásokkal, azonban említésre méltó csapadék nem várható, mint ahogyan fronthatás, és egyéb kellemetlen időjárási tényező sem.

A koránkelők mindenképp hűvös hajnalra készüljenek, a kora reggeli órákban 13 fok köré süllyednek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte.

Az eddigi északi légmozgás északnyugatiba módosul, azonban szélélénküléssel nem kell számolnunk, tehát szerdán is kiváló időjárásban bízhatunk, 25 fokon tetőznek a hőmérsékletek, ami augusztusban kissé hűvösnek tűnik, azonban mégis ideális bármilyen tevékenységre, legyen az mezőgazdaság, kertészkedés, rendezvények lebonyolítása, vagy éppen kültéri munkavégzés.

Csütörtöktől déli légmozgás indul meg, ezzel együtt melegedés kezdődik, hétvégére ismét átléphetjük a 30 fokot, a héten sok napsütéssel számolhatunk, kisebb felhőátvonulásokat leszámítva csapadékkal nem kell számolni Békés, és Csongrád megye térségében.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.