-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Ez a hétvége sem a napsütésről fog szólni!

A mögöttünk álló pénteki napon főleg a reggeli órákban sűrű ködmezők nehezítették a közlekedést, és a napsütés messze elkerülte térségünket, a hétvége sem sok jót ígér, lássuk is a részleteket!

Jelenleg 7-9 fok között szóródnak a hőmérsékleti értékek Békés, és Csongrád megye szerte, felhős, és ennek köszönhetően enyhe éjszaka áll előttünk reggel 6 fok várható.

Mérsékelt déli szél jellemi térségünket, mely kedvez a párásságnak, így ismét főleg lakott területen kívül foltokban ködmezők képződhetnek az éjszaka folyamán, és a felhőátvonulásokból jelentéktelen futózápor is előfordulhat.

A reggeli órák is a felhők jegyében telnek majd, a déli órákhoz közeledve árnyalatnyit megélénkül a délnyugati szél, így szombaton délután a napsütés is szerepet kaphat, azonban nem lesz zavartalan.

A délnyugati légáramlásnak köszönhetően kisebb, és átmeneti felmelegedés veszi kezdetét, így a hétvégén 14-15 fokos napi maximum értékekkel számolhatunk majd.

Vasárnap is felhők jellemzik majd időjárásunkat, csapadék azonban nappal még nem várható, azonban a hét utolsó napján a késő esti órákhoz közeledve egy csapadékzóna éri el térségünket, hétfőn, és kedden igen mozgalmas időjárással számolhatunk.

Az előrejelzés megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

107 Shares