-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére hétfőre!

A hajnalban ébredők több helyen erősen párás, ködös tájakat tapasztalhattak, jellemezően Szeged, és Békéscsaba térségében, nagyon óvatosan a közlekedéssel, lássuk, meddig tart a nyugodt időjárás?

Jelenleg 7-9 fok között szóródnak a hőmérsékleti tartományok Békés, és Csongrád megye szerte, abszolút szélcsend van, nagyon magasak a légnyomási értékek, ez sokaknál fejfájást okozhat.

Lassan, de biztosan stabilizálódik a szél iránya, déli légmozgás indul meg, ami napról napra egyre melegebb légtömegeket sodor térségünkbe, így hétfőn 22, keddtől már 24 fokos napi maximum értékekben bízhatunk, igazi, vénasszonyok nyarát idéző időszak áll előttünk, sem említésre méltó csapadék, sem szél nem veszélyezteti az előttünk álló napokban időjárásunk nyugalmát.

A térségünket uraló anticiklon távol tart minden változást okozó ciklont, vagy frontot , azonban pénteken hidegfront érkezhet, és jó eséllyel véget is vet a nyugodt időjárásnak.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.