-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére hétvégére! Veszélyes reggelek jönnek! Részletek!

Igazán kellemes napot tudhatunk magunk mögött, felhőátvonulások voltak ugyan, de sem szél, sem reggeli fagy nem zavarta meg időjárásunk nyugalmát, sajnos újabb időjárási tényezőkkel kell számolnunk, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka mérséklődik, szinte eláll az átmeneti északkeleti légmozgás, a légnyomási értékek enyhén emelkednek majd, ami sokaknál fejfájást okozhat.

A derült égboltnak, és szélcsendes időnek meg is lesz a következménye, szombaton hajnalban főleg lakott területen kívül sűrűbb ködmezők képzőnek majd Békés, és Csongrád megye szerte, és fagypont köré csökkennek a hőmérsékletek, így a reggeli órákban igazán veszélyes útviszonyok alakulnak ki, jellemzően lakott területen kívül, de lakott területen beül is felütheti fejét a köd.

Ezt leszámítva igen kellemes hétvégének nézünk elébe, szombaton mérsékelt déli, vasárnap kissé élénk délnyugati szél jellemzi majd térségünket, 15 fokon tetőznek a hőmérsékletek, csapadék nem várható, azonban melegfronti hatás igen, így a frontérzékenyek ezzel számoljanak.

Szombaton a napsütésé a főszerep, azonban vasárnap már több felhőátvonulással számolhatunk térségünkben, tehát reggelenként óvatosan a közlekedéssel, mert a köd, és a fagy nem jó párosítás közlekedés szempontjából!

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

166 Shares