-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére keddre!

A mögöttünk álló éjszaka Békés, és Csongrád megye szerte felhőátvonulások, és kisebb , szórványos, azonban jelentéktelen esők fordultak elő, ez egy Románia felől érkező felhősávnak köszönhető, lássuk mi várható ma?

A felhős égboltnak köszönhetően némileg barátságosabb hőmérsékletek jellemzik térségünket, 11-12 fokot tapasztalhatunk Békés, és Csongrád megyében.

Átmenetileg tisztul az égbolt, a reggeli órákban lakott területen kívül kisebb ködmezők is képződhetnek, óvatosan a közlekedéssel.

A mai nap sok lesz a felhőátvonulás, sőt inkább a felhőké lesz a főszerep, de azért némi napsütésben is bízhatunk, főleg a reggeli, kora délelőtti órákban.

Széltől, és jelentős csapadéktól nem kell tartanunk, összegezve egészen kellemes időjárásban lehet részünk, ami már Ránk fért, az elmúlt 4-5 nap mozgalmas időjárása után.

Tegnap már ökörnyállal is lehetett találkozni, amik gyakorlatilag a pókok “sárkányrepülői” , és darvakat is láthattunk, ami egyértelműen az ősz érkezését hívatott előrejelezni, és a varjak is megjelentek.

A mai napi maximum értékek 23 fokon tetőznek, és sajnos innen már csak lejjebb van, igen hűvös hét áll előttünk, a hét második felében már csak 20 fokos értékeket mérhetünk majd.

Amennyiben  hasznosnak találja előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.