-Hirdetés-

ELŐREJELZÉS BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE KEDDRE!

Szokatlanul hűvös reggelre ébredhettünk, Békés, és Csongrád megye szerte nem ritkák a 10 fok közeli értékek, ami inkább hasonlít az október elejei időjáráshoz, lássuk mire számíthatunk a folytatásban?

A hidegfront távoztával alaposan átalakult a Kárpát-medence időjárása, néhány napja még a 24 fokos reggelekre panaszkodhattunk, most pedig őszies hőmérsékletek fogadják az utcára lépőket.

A mai nap folyamán lassú melegedésre számíthatunk, Békés, és Csongrád megye szerte 25 fokon tetőznek a hőmérsékleti maximumok, az északi szél mérsékelt tartományban mozog majd, sok napsütésre számíthatunk, tehát igazi kiránduló időjárás várható, fronthatással, és csapadékkal nem kell számolnunk.

A pollenkoncentrációs, és szmog értékek is alacsony tartományban mozognak, így az asztmásoknak, és allergiásoknak is jó napjuk, napjaik lehetnek.

Szerdán folytatódik a mérsékelten meleg, kellemes időjárás, csütörtöktől várható lendületesebb felmelegedés, azonban a hűvös éjszakákkal egészen péntekig számolnunk kell.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzét, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!