-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Lehet végre egy nyugodt hétvégénk? Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a szerda hajnalban még jellemző északnyugati légmozgás mára délnyugatiba módosult, ami igen jó hír, hiszen melegedés kezdődött, de lássuk, kitart e a hétvégén is? Részletek!

Jelenleg Békés, és Csongrád megye szerte 3-5 fok között szóródnak a hőmérsékleti értékek, így a melegedés hatása már most érezhető, hiszen tegnap még több helyen gyenge fagy volt tapasztalható.

A mai nap délelőtt még a napsütésé  főszerep, azonban délután, 16 óra után egyre több felhőátvonulás tapasztalható majd, azonban említésre méltó csapadéktól a felhősödés ellenére nem kell tartanunk, csütörtökön 16 fokon tetőznek a hőmérsékleti értékek, kissé élénk szél lesz jellemző a mai napon, azonban megerősödésétől nem kell tartanunk.

Pénteken hajnalban ismét 4-5 fok várható, a melegedés tovább folytatódik, a hét utolsó munkanapján már a 17 fokot is elérhetjük.

A szombat kiváló, szélmentes, napsütésben gazdag napot tartogat, igazi kiránduló időjárás várható, bátran lehet szabadtéri programokat tervezni, csapadék, és fronthatás az előttünk álló 3 napban nem várható.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja az oldalon található facebook jelre kattintva.