-Hirdetés-

ELŐREJELZÉS BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE! MEDDIG TART A SZÉP IDŐJÁRÁS?

A mögöttünk álló éjszaka már jóval szelídebbnek bizonyult a tartós déli légáramlásnak köszönhetően, 17 fokra ébredhettünk, kánikulai hétvégének nézünk elébe Békés, és Csongrád megyében, azonban hidegfront közeleg, lássuk a részleteket!

Jelenleg még egy anticiklon alakítja időjárásunkat, ami biztosítja a változatlan, de egyre melegedő időjárást, szombaton sok napsütés, mérsékelt déli szél, és 35 fok várható, erős UV sugárzással, így óvatosan a napozással!

Fronthatás még szombaton nem várható, fokozatosan emelkednek a pollenkoncentrációs értékek, ez nem jó hír az asztmásoknak, allergiásoknak.

Vasárnap enyhe reggelre ébredhetünk, kissé megélénkül a déli szél, és egyre több felhőátvonulással számolhatunk, ami egy északnyugat felől érkező hidegfrontot hívatott előrejelezni, ami vassárnap éjszaka, hétfőn hajnalban eléri térségünket, így hétfőn vége a nyugodt, eseménymentes időjárásnak, bővebb részletekkel a frontról esti előrejelzésemben olvashatnak majd.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

 

164 Shares