-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére péntekre! Lassan búcsúzik a szép időjárás, hidegfront közeleg! Részletek!

A mögöttünk álló éjszaka folyamán minden feltétel adott volt az intenzív ködképződéshez, az éjszaka folyamán sokfelé sűrű köd képződött, sok a veszélyes útszakasz Békés, és Csongrád megye szerte, lássuk a folytatást!

A komolyabb ködös területek jelenleg inkább Csongrád megyére, és Békés megye nyugati, valamint északi részére jellemzőek, aki például Szarvas, Szentes irányába indul ezzel számoljon.

Jelenleg 6-7 fokot mutatnak a hőmérők, a fékút is megnő, vigyázzunk a közlekedéssel!

Ahol az éjszaka köd tudott kialakulni, ott makacsnak bizonyul majd, és csak a délelőtti órákban oszlik fel, köszönhető ez nagyrészt annak, hogy a légmozgás szinte teljesen elállt térségünkben.

Pénteki napunkon egyébként még kiváló időjárásban bízhatunk, 22 fok várható, és a délutáni órákat már mindenütt a napsütés jellemzi majd.

Említésre méltó légmozgás, és csapadék a mai nap folyamán nem várható.

Szombaton egyre több lesz a felhőátvonulás, vasárnap délután pedig már borultságig növekszik a felhőzet Békés, és Csongrád megyében, köszönhető ez egy északnyugat felől érkező hidegfrontnak, ami vasárnap késő este, valamint hétfőn reggel éri el térségünket több hullámban, említésre méltó csapadékkal, és lehűléssel kell számolnunk vasárnap estétől.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.