-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Reggel fagy várható, lássuk a folytatást!

A mögöttünk álló nap a szeles délelőttöt követően stabilizálódtak a légnyomási értékek, a szél így mérséklődött, és az égbolt kitisztult, sajnos ez előrevetíti a reggeli fagy veszélyét, ami nagyon is valós, lássuk a folytatást!

Az éjszaka túlnyomórészt csillagfényesnek, és szélcsendesnek ígérkezik, gyorsan csökkennek a hőmérsékleti értékek, már most este 20 órakor mindössze 3,5 fokot mérhetünk, és a reggeli órákra Békés, és Csongrád megye szerte fagypont alá esnek a hőmérsékletek, -1, -2 fok várható, reggel óvatosan a közlekedéssel, jelentősen megnőhet a fékút!

A szerdai nap folyamán a napsütésé a főszerep, bár kisebb felhőátvonulások előfordulnak majd, azonban csapadék nem várható, az eddigi északnyugati légmozgást délnyugati váltja, így ennek köszönhetően szerdától egy lassú, melegedő folyamat kezdődik, erős széllel már nem kell számolnunk, 12 fokon tetőznek a hőmérsékletek.

Csütörtökön már kissé élénk déli szél lesz jellemző térségünkre, ekkor már 15 fok várható, és megszűnik az éjszakai fagyveszély is.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az  oldalon található facebook jelre kattintva.

229 Shares