-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Reggel veszélyes útviszonyok! Részletek!

Lassan, de biztosan kitisztult térségünk felett az égbolt, a szél tovább mérséklődött, azonban újabb kellemetlen időjárási tényező üti fel a fejét, lássuk milyen időjárás várható Békés, és Csongrád megyében a folytatásban?

Az előttünk álló éjszaka mérsékelt délnyugati légmozgással egyre enyhébb légtömegek szivárognak térségünkbe, ez kedvez a sűrű ködképződésnek, így aki éjszaka, vagy csütörtökön hajnalban autóba ül, nagy óvatossággal vezessen, lakott területen kívül akár 100 méter alá csökkenhet a látótávolság!

Csütörtökön a déli órákhoz közeledve már oszlik a köd, fokozatosan a napsütésé lesz a főszerep, akár 12 fokot is mérhetünk a délutáni órákban.

A folytatásban is marad a változatlan időjárás, reggelenként főleg lakot területen kívül sűrű ködmezőkkel, délutánonként napsütéssel, pénteken már akár a 15 fokot is megközelíthetjük, csapadék, és említésre méltó légmozgás nem várható.

Vasárnap hajnalban azonban hidegfront érkezhet, jelentős szélesősödéssel, és említésre méltó csapadékkal, így a most következő hétvége sem lesz teljesen felhőtlen, és zavartalan.

Az előrejelzés megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

172 Shares