-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Újabb csapadékhullám érkezik! Részletek!

időjárás békés megye eső

A mai nap borúsan telt, főleg a reggeli órákban Békés, és Csongrád megye több pontján csapadékhullás volt tapasztalható, és bizony néhány helyen még havas eső is előfordult, újabb csapadékzónája érkezik a frontnak, lássuk a folytatás!

Az előttünk álló éjszaka részben az erősen felhős égboltnak, részben a délnyugati légáramlásnak köszönhetően enyhének ígérkezik, így a reggeli órákban faggyal nem kell számolni, azonban újabb csapadékhullámmal igen, összességében  a reggeli órákig Békés, és Csongrád megye szerte újabb 3-4 mm esővel számolhatunk.

Szerdai napunk borongósan, szemerkélő esővel indul, azonban a melegfront, és felhőzete ekkor már távozóban lesz, kissé megélénkül a nyugati, majd délnyugati szél, ennek köszönhetően szakadozni kezd a felhőzet, és a szerda délutáni órákban már napsütésben is bízhatunk.

Lassú melegedés kezdődik, a mai 7 fokhoz képest holnap már 11 fokos napi maximumokban bízhatunk, további csapadék pedig nem várható.

A csütörtök, és péntek kellemes időjárást ígér, említésre méltó szél, csapadék, és fronthatás nélkül.

A még érkező csapadéktömbök mozgása, kiterjedése radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelhető, ami a menüpontunkban található.

Az előrejelzés megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

168 Shares