-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Újabb hidegfront közeleg!

Az időjárás nem sok “pihenőt” tart, nagy eső után komoly szélroham, a szerdai nap még a 14 fok ellenére is kellemesen telt, azonban nem sokáig örülhetünk, újabb hidegfront közeleg! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a keddi már-már viharos szél a szerda reggeli órákra csillapodott, azonban így is kissé élénk maradt, a szélirány már délnyugati, így az előttünk álló 2 napban melegedésre van kilátás.

Számokban kifejezve csütörtökön, és pénteken 17-18 fok várható, sok lesz a felhőátvonulás, azonban kissé enyhülnek az éjszakák, hiszen ma reggel fagy közeli értékeket mérhettünk Békés, Csongrád megye szerte, csütörtökön ettől már nem kell tartanunk, 4-5 fok várható a reggeli órákban.

Csütörtökön a déli órákhoz közeledve árnyalatnyit megélénkül a délnyugati szél, ezzel néhány fokkal enyhébb légtömegek érkeznek a Kárpát-medence, ezen belül Magyarország térségébe.

Sajnos a hétvégéhez közeledve pénteken késő este újabb hidegfront érkezik nyugat felől, a szél fokozatosan átfordul északnyugatiba, és fokozatosan megerősödik, azonban jelentős csapadéktól ezúttal nem kell tartani, péntek éjszaka 3-5 mm esővel célszerű számolni.

A hétvége hűvös, szeles időt hoz, és vasárnap újabb csapadékzóna halad át Békés, és Csongrád megye térségén, így főleg vasárnapra nem érdemes szabadtéri programot tervezni.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.