-Hirdetés-

ELŐREJELZÉS BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE! VÁRHATÓ MÉG ESŐ?

Az elmúlt éjszaka folyamán időjárásunk a várakozásoknak megfelelően alakult, a hajnali órákban megérkezett a csapadék, először Csongrád, majd Békés megye területére, jelenleg Orosháza, Csorvás, és Tótkomlós térségében esik, de nemsokára Békéscsaba térségébe is kisebb csapadék érkezhet, lássuk a folytatást!

A csapadékzóna a reggeli, kora délelőtti órákban elhagyja Békés megye térségét, azonban igen sok lesz a felhőátvonulás nyugat, délnyugat felől, az északnyugati szél kissé megélénkül, és kitolja a csapadéksávot térségünkből.

A hőmérsékleteket tekintve igen kellemes nap vár Ránk, 25 fokon tetőznek a hőmérsékleti értékek, ami igen kellemesnek, ideálisnak mondható.

A délutáni órákban újra megnövekszik a felhőzet, és ismét kisebb csapadékgócok állhatnak össze Békés, és Csongrád megye szerte, ezek azonban már csak kisebb területeket érintenek majd.

A pollenkoncentrációs értékek jelentősen csökkentek, így az asztmások, légúti betegségben szenvedőknek is jó napjuk lehet, fronthatás az elkövetkezendő 3 napban biztosan nem várható.

A csapadékzóna mozgását radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelheti, ami menüpontunkban található!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!