-Hirdetés-

Előrejelzés Békés , és Csongrád megyére vasárnapra! Jönnek a ködök, és a vénasszonyok nyara! Részletek!

Igazán kellemes szombati napot tudhatunk magunkénak, már ami az időjárást illeti, 20 fokon tetőztek a hőmérsékleti értékek, de lássuk, a folytatás is ilyen kellemes időjárást ígér?

Az előttünk álló éjszaka csillagfényesnek, és szélcsendesnek ígérkezik, egyébként jelenleg mérsékelt északnyugati légmozgás jellemzi térségünket.

A tiszta égbolt, a szélcsendes éjszaka kissé hűvös hajnalt ígér, sőt, megjelenik egy veszélyes időjárási tényező a köd, amire a közlekedőknek nem árt ügyelni, főleg lakott területen alakulhatnak ki vasárnap hajnalban ködmezők, akár sűrűbbek is, lakott területen belül inkább csak az erős párásság lesz jellemző, 7 fokra ébredhetünk.

Békés, és Csongrád megye térségét az előttünk álló napokban anticiklon uralja majd, igen magas légnyomási értékek lesznek jellemzőek, ami egyeseknél fejfájást idézhet elő.

Vasárnap nap közben a napsütéssé a főszerep, azonban kisebb felhőátvonulások előfordulhatnak majd, azonban csapadék nem várható, 22 fokon tetőznek a hőmérsékletek, ami lassan a vénasszonyok nyarát idézi.

Hétfőtől további javulás következik be Békés, és Csongrád megye időjárásában, ekkor már 24 fokot mutatnak majd a hőmérők.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.