-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Vigyázat, sokfelé veszélyes útviszonyokkal találkozhatunk! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően Békés, és Csongrád megye térségében többfelé igen veszélyes útviszonyok alakultak ki, lássuk, hol érdemes nagyon ügyelni a közlekedéssel?

Romániában több napja megszorult egy óriási kiterjedésű, nagy páratartalmú légtömeg, mely éjszakánként kiterjeszti hatását térségünkre is.

Békés megyében Szeghalom, Körösladány térségében hűlt meg a levegő legjobban, ott jelenleg -2 , -3 fokot mutatnak a hőmérők, de Békéscsaba, és Orosháza térségében is fagy tapasztalható, főleg lakott területen kívül sok helyen ködmezők nehezítik a közlekedést.

Csongrád megyében Szentes környékére jellemző a ködösebb időjárás, és a fagy ott is jellemző, csakúgy mint Szeged , Makó téréségére.

A mai nap folyamán mérsékelt északkeleti légmozgás jellemzi majd térségünket, dél, délnyugat felől rendszeresek lesznek a felhőátvonulások, azonban említésre méltó csapadék nem várható, mindössze 14 fokon tetőznek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, azonban örüljünk ennek is, mert a folytatás semmi jót nem ígér.

Ami pedig a folytatást illeti, arról részletesebben esti előrejelzésemben írok itt , az Időjósdás.hu weboldalon.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

123 Shares