-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére! Visszatér még a nyár?

A várakozásoknak megfelelően jóval enyhébb reggelre ébredhettünk, a felhős égbolt megtette hatását, nagyobb volt a föld hőmegtartó képessége.

Kissé szeles, és nem túl meleg napra készülhetünk, lássuk a folytatást!

Békés, és Csongrád megye szerte 14 fokra ébredhettünk, mérsékelt nyugati szél munkálkodik, ami a nap folyamán kissé megélénkül majd, így bár 27 fokon tetőznek a hőmérsékleti maximumok, azonban mégsem lesz melegünk.

A délelőtti órákban még számíthatunk napsütésre, azonban a délutáni óráktól először Csongrád, majd Békés megyében jelennek meg felhőátvonulások, azonban említésre méltó csapadék nem várható.

A csütörtök igen hűvösnek ígérkezik, a nyugati légmozgást északkeleti váltja, holnap mindössze 24 fokkal számolhatunk, és csütörtök délután mérséklődik a szél.

A pénteki napon déli légmozgás indul meg, ezzel egy időben melegedés kezdődik, és hétvégén újra 30 fok körüli értékeket mérhetünk, csapadék továbbra sem várható.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem ,megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

133 Shares