-Hirdetés-

Előrejelzés Békés megyére! Nagy eső után viharos szél, és még nincsen vége! Részletek!

Az elmúlt napok igen változatos időjárást hoztak, először jelentős mennyiségű csapadék, majd erős, már-már viharos erejű szél érintette térségünket, lássuk, mi jöhet még?

Lassan dél, délnyugat felé távoznak a felhők térségünkből, így csillagfényes éjszakára számíthatunk, a szél még eleinte dominál majd, azonban az éjféli órákhoz közeledve némileg mérséklődik, és a reggeli órákra szelídül meg.

A derült égbolt, és a mérséklődő légmozgás jelentős lehűlést idézhet elő, így szerda reggel, főleg napfelkeltekor Békés  megye tájain megnő az esély a talajmenti fagyra, ami ugyan átmeneti lesz, de igen csípős reggelre célszerű számítani, és az autósoknak is érdemes számolni ezzel, hideg aszfalton jelentősen megnő a fékút.

Szerdai napunkat már a napsütés határozza meg, csak elvétve fordulhatnak elő kisebb felhőátvonulások, azonban csapadék már nem várható, mindössze 13 fokon tetőznek a napi maximum hőmérsékletek, azonban jelentős légmozgással már nem kell számolni.

Az már szinte bizonyos, hogy a vénasszonyok nyara nem tér vissza, hűvös napok jönnek.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

175 Shares