-Hirdetés-

ÉRKEZIK A VÉNASSZONYOK NYARA BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

Vasárnap késő este, hétfőn hajnalban átvonult a harmatgyenge hidegfront térségünkön, nagy felfordulást nem okozott, Szeged térségében hullott 3-4 mm csapadék, a front inkább a Dunántúlon tevékenykedett, azonban ott is csak 5-7 mm  esőt tudott produkálni.

A front mögött északkeletibe fordult a szélirány, kissé meg is élénkült, 29 fokon tetőztek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, tehát 5-6 fokos hőmérsékletcsökkenés következett be.

Az előttünk álló napokban az igazi vénasszonyok nyarát fogja idézni időjárásunk, ideális tartományban mozognak majd a hőmérsékletek, éjszakánkét 15, nappalonként 30 fok várható, egészen péntekig, fronthatással nem kell számolni, azonban a pollenkoncentrációs értékek igen magas értékeket érnek majd el, az allergiásoknak erre kell készülniük.

Az elkövetkezendő 3-4 napban csapadékkal nem kell számolni, kedden még kissé élénk lesz az északkeleti szél, szerdára mérséklődik.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.