-Hirdetés-

Érkezik az újabb csapadékhullám Békés, és Csongrád megyébe, és sajnos ez még nem minden, részletek!

A mögöttünk álló éjszaka kitisztult az égbolt térségünk felett, átmenetileg mérséklődött a légmozgás is, igen mélyre süllyedtek a hőmérsékleti tartományok, 7 fokot mutatnak a hőmérők Békés, és Csongrád megye szerte, lássuk a folytatást!

Sajnos nem sok jót ígér szombati napunk, a várakozásoknak megfelelően a ciklonális mező visszapörög Ukrajna felől térségünkbe, Nyíregyháza környékén például már esik az eső.

A délelőtti órákban, megélénkül, majd kissé meg is erősödik a nyugati, majd északnyugati szél, és kelet felől egyre több felhő érkezik először Békés, majd Csongrád megye térségébe, a délutáni órákban elered az eső, de említésre méltó csapadék inkább Békés megye középső, és északkeleti tájain várható, Csongrád megyében csak elvétve fordul elő majd kisebb csapadék.

A mai nap ugyan 20 fokon tetőznek a hőmérsékleti értékek, azonban az igen élénk északnyugati szélnek köszönhetően hőérzetünk mindössze 15 fok körül mozog majd, összegezve igen kellemetlen nap vár ránk, a délelőtti napsütést leszámítva.

A vasárnap már nyugodtabb időt ígér, jelentősen mérséklődik a szél, azonban a hét utolsó napján mindössze 17-18 fokon tetőznek a napi maximum értékek, az éjszakák huzamosabb ideig 10 fok alatt alakulnak majd.

A közelgő csapadékzóna mozgása, kiterjedése radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találja előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.