-Hirdetés-

ÉRKEZIK AZ ÚJABB ERŐS HŐHULLÁM BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

Eddig tartott a hűsölés, a mai nap 29 fokig emelkedtek a hőmérsékletek térségünkben, mérsékelt északkeleti szél fújt, ami fékezte a közelgő hőhullám “látogatását” , azonban a szélirány már déli, délkeleti, és nincs mese, érkezik a hőhullám, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka enyhének ígérkezik, 20 fokra ébredhetnek a korán kelők, és szikrázó napsütés fogadja az utcára lépőket.

A reggeli, délelőtti órákban élénkülni kezd a déli szél, és ezzel megkezdődik a meleg, majd forró levegő beáramlása Békés, és Csongrád megye térségébe, a szerdai nap folyamán nagyot ugrik a várható napi maximum hőmérséklet, a mai 29 fokkal szemben holnap már 36 fokot mérhetünk, ami egy nap alatt igen jelentős hőmérséklet növekedés.

A légnyomási értékek stabilak lesznek, fronthatás nem várható, a pollenkoncentrációs értékek mérsékelten ugyan, de emelkedni kezdenek.

Csütörtökön tovább fokozódik a hőség, és bizony akkor már megközelítjük ismét a 40 fokot, pénteken egy újabb markáns hidegfront közelíti meg térségünket, erről bővebben szerdán írok itt az idojosdas.hu weboldalon.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

Shares 0