-Hirdetés-

ÉRKEZIK AZ ÚJABB ERŐS HŐHULLÁM BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

Eddig tartott a hűsölés, a mai nap 29 fokig emelkedtek a hőmérsékletek térségünkben, mérsékelt északkeleti szél fújt, ami fékezte a közelgő hőhullám “látogatását” , azonban a szélirány már déli, délkeleti, és nincs mese, érkezik a hőhullám, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka enyhének ígérkezik, 20 fokra ébredhetnek a korán kelők, és szikrázó napsütés fogadja az utcára lépőket.

A reggeli, délelőtti órákban élénkülni kezd a déli szél, és ezzel megkezdődik a meleg, majd forró levegő beáramlása Békés, és Csongrád megye térségébe, a szerdai nap folyamán nagyot ugrik a várható napi maximum hőmérséklet, a mai 29 fokkal szemben holnap már 36 fokot mérhetünk, ami egy nap alatt igen jelentős hőmérséklet növekedés.

A légnyomási értékek stabilak lesznek, fronthatás nem várható, a pollenkoncentrációs értékek mérsékelten ugyan, de emelkedni kezdenek.

Csütörtökön tovább fokozódik a hőség, és bizony akkor már megközelítjük ismét a 40 fokot, pénteken egy újabb markáns hidegfront közelíti meg térségünket, erről bővebben szerdán írok itt az idojosdas.hu weboldalon.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.