-Hirdetés-

ÉRKEZIK AZ UTOLSÓ HŐHULLÁM BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

A mai nap a várakozásoknak megfelelően a napokig tartó északi légmozgást déli szél váltotta, fokozatos felmelegedés indult meg Békés, és Csongrád megye térségében, lássuk, a hétvégéhez közeledve milyen időjárásra számíthatunk térségünkben?

A mai nap 29 fokon tetőztek a hőmérsékletek, fogalmazhatunk úgy is, kiváló, nyaraló időnk volt, a szél mérsékelt tartományban maradt.

Az előttünk álló napokban fronthatás nem várható, azonban a pollenkoncentrációs értékek fokozatosan emelkednek, az allergiásokra kellemetlen napok várnak.

Napról napra melegszik időjárásunk, csütörtök hajnalban több helyen 10 fok köré süllyedtek a hőmérsékletek, péntek hajnalban már azért ettől nem kell tartani, 13 fok várható, pénteken 31 fokon tetőznek térségünkben a hőmérsékletek, a déli, délnyugati légáramlás folyamatos lesz, ennek következtében hétvégén már 34-35 fokot mérhetünk, és használjuk is ki, mert lassan vége a nyárnak.

Hétfőn délután egy hidegfront érkezik északnyugat felől Békés, és Csongrád megye térségébe, keddre jelentősen visszaesnek a hőmérsékleti maximumok, és lassan kezdődhet a vénasszonyok nyara!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.