-Hirdetés-

ERŐS HIDEGFRONT CSAP LE HÉTVÉGÉN BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE! RÉSZLETEK!

A szombati nap még kitart a nyárias meleg, 36 fokon tetőznek majd a hőmérsékleti értékek, azonban pont nemzeti ünnepünkön érkezik északnyugat felől egy igen erős hidegfront, ami eláztatja Békés, Csongrád megye szerte a szabadtéri programokat, lássuk a részleteket!

A mai nap délelőtt még sok napsütésre számíthatunk lendületesen emelkednek a hőmérsékletek, 36 fokos napi maximummal számolhatunk, azonban a délutáni óráktól nyugat, északnyugat felől egyre gyakoribb felhősödést tapasztalhatunk majd.

Bizony erős hidegfront közeleg, már most borítékolható, hogy mindenki szervezetét megviseli majd, 24 órán belül közel 12 fokos hőmérséklet csökkenés következik be, a mai 36 fokhoz képest vasárnap már csak 23-24 fok várható.

A délutáni órákhoz közeledve az eddigi délkeleti szél iránya fokozatosan északnyugatiba módosul, és a késő esti órákban a front előterében kialakulhatnak záporok, kisebb zivatarok, bár erre inkább a vasárnap hajnali, reggeli órákban lesz nagyobb esély.

A front érkezésével akár hevesebb záporok, zivatarok kialakulásával is számolni kell, és a vasárnap egyértelműen az esőről, a hűvös szélről, és erős hőmérséklet csökkenésről szól majd, így holnapra nem érdemes szabadtéri programot tervezni, és a tűzijátékok megtartása is igen kétséges, mert as front nem gyors mozgású,

“jól fogja bírni”.

Friss részletekkel este jelentkezem itt, az idojosdas.hu weboldalon!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.