-Hirdetés-

Erős hidegfront, jelentős lehűlés érkezik Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A mögöttünk álló nap ahogyan az várható volt, árnyaltnyit megélénkült a délnyugati szél, viszonylag enyhe, jelentős csapadéktól mentes időjárásban lehetett részünk, azonban ennek sajnos vége, erős hidegfront érkezik! Lássuk mi várható!

Az előttünk álló éjszaka sok lesz északnyugat felől a felhőátvonulás térségünk felett, ennek köszönhetően kisebb futózáporokkal számolni kell.

Enyhe lesz a reggel, 6 fokra, és felhős égboltra ébredhetünk Békés, és Csongrád megye szerte, foltokban köd is képződhet, elsősorban lakott területen kívül, ezt jó szem előtt tartani az autóval közlekedőknek.

Vasárnap, a délelőtti órákban megélénkül a délnyugati szél, továbbra is sok felhőátvonulással, és kisebb záporokkal számolhatunk.

Vasárnap késő este éri el térségünket északnyugat felől egy markáns hidegfront csapadékzónája, mely összességében jelentős csapadékot okoz majd, a csapadék várható mennyisége hétfő estig 10-14 mm között szóródhat, a szél hétfőn hajnalban tovább erősödik, így a hőérzetünk holnap a délután várható 15 fok ellenére csak 12 fok körül mozog majd.

Kedden erős északi, majd északkeleti légmozgás indul meg, jelentős lehűlés kezdődik, szerda hajnalban már talajmenti faggyal is számolni kell Békés, és Csongrád megye térségében.

Az előrejelzés megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

204 Shares