-Hirdetés-

Este újabb jelentős csapadék érkezik Békés, és Csongrád megyébe, mi várható a folytatásban?

A csütörtöki napon a várakozásoknak megfelelően özönvízszerű eső érkezett Békés, és Csongrád megyébe, átlagosan 30-35 mm csapadék hullott eddig, azonban még nincsen vége, lássuk a folytatást!

Csütörtökön 15 fokon tetőztek a hőmérsékleti tartományok, ez egy november végi napnak tökéletesen megfelelne, kissé élénk északnyugati szél munkálkodik, ami az esti órákra mérséklődik.

Igen hűvös éjszakára számíthatunk, az esti órákban újabb csapadékgóc érkezik térségünkbe, melyből további 8-12 mm eső várható, a csapadékhullás a az éjféli órákhoz közeledve szűnik majd, a ciklonális zóna kilép térségünkből, de csak átmenetileg.

Hajnalban 10 fok várható, borult égbolt fogadja az utcára lépőket, és szórványosan még előfordulhat kisebb eső a reggeli órákban is, azonban már nem jelentős mennyiségű.

A pénteki nap már némi napsütés is várható, bár sok lesz a felhőátvonulás, a hőmérsékleti maximumok 18 fokon tetőznek majd.

A péntek késő esti órákhoz közeledve sajnos újabb csapadékzóna érheti el térségünket.

A közeledő csapadékgócok mozgása, kiterjedése jól megfigyelhető radar, és műhold képünkre kattintva, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.