-Hirdetés-

EXTRÉM HIDEG VÁRHATÓ REGGEL BÉKÉS MEGYÉBEN, MAJD ÉRKEZIK AZ ÉV UTOLSÓ HŐHULLÁMA! RÉSZLETEK!

Szerdai napunk a várakozásoknak megfelelően telt, a hűvös, 13 fokos hajnalt követően 25 fokig emelkedtek a hőmérsékletek, felhőátvonulások jellemezték időjárásunkat, most jön még a java, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka teljesen kitisztul az égbolt, csillagfényes éjszakára számíthatunk, szokatlanul erős lehűlés várható, hajnalban mindössze 10 fokot mutatnak majd a hőmérők, aki korán kel, ezzel számoljon, kiskabátot nem árt előkészíteni.

Az eddigi északi légmozgás csütörtökön délibe módosul, megkezdődik a meleg levegő beáramlása dél felől Békés megye térségébe, és érkezik az idei év utolsó hőhulláma, napról napra emelkednek a hőmérsékletek, csütörtökön a hideg hajnalt követően délutánra 29 fokig emelkednek a hőmérsékletek, pénteken már 31 fokot mérhetünk, és bizony hétvégén újra “itt lesz a nyakunkon” a 35 fokos kánikula.

A számítások szerint ez azonban nem tart sokáig, hétfőn délután hidegfront érkezik, és elvágja a meleg levegő utánpótlását, így azért újabb 37-38 fokos hőséggel nem kell számolni Békés megyében.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

3 Shares