-Hirdetés-

Fagyos reggel várható Békés, és Csongrád megyében, lássuk a folytatást!

Az elmúlt 24 órában 8-12 mm csapadék esett térségünkben, mindössze 7 fokon tetőztek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, az éjszakai órákban lassan vékonyodik a felhőzet, de ennek ára lesz, lássuk a részleteket.

A jelenleg még kissé élénk északkeleti szél a hajnali órákra tovább mérséklődik, ritkul a felhőzet, ez pedig kedvez az erősebb lehűlésnek, így szerdán reggel Békés, és Csongrád megye több pontján fagyhat, reggel óvatosan a közlekedéssel!

További csapadékkal, és fronthatással nem kell számolni, azonban a front távoztával meredeken emelkednek a légnyomási értékek, ez sokaknál fejfájást okozhat!

Szerdán már mérsékelt északkeleti légmozgással számolhatunk, igen hűvös napra készülhetünk, mindössze 8 fokon tetőznek a hőmérsékletek, nagykabát javasolt, a napsütés ritka vendég lesz, szerdai napunkat is inkább a felhőátvonulások jellemzik majd.

Az előttünk álló napok szintén igen hidegnek ígérkeznek, pénteken újabb hidegfront érkezhet, azonban erről pontosabb  részleteket holnap esti előrejelzésemben írok.

Az előrejelzés megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

156 Shares