-Hirdetés-

Hétfőn éjszaka erős hidegfront vet véget a szép időjárásnak Békés, és Csongrád megyében!

A mai nap ahogyan arra számítani lehetett tovább folytatódott a felmelegedés térségünkben, több helyen kicsivel 30 fok felett tetőztek a hőmérsékleti maximumok, hétfőn tetőzik a meleg, ezután erős hidegfront érkezik, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka már megkezdődik a mérsékelt felhősödés,  a déli szél hétfőn nap közben árnyalatnyit tovább élénkül, melynek következtében a hét első munkanapján még 32 fokon tetőznek a hőmérsékletek.

A hétfő esti órákhoz közeledve meredeken esni kezd a légnyomás,  vastagszik a felhőzet, hidegfronti hatás várható.

Az érkező hidegfront felhőzetét a Dunántúlon szaggatja majd az ott viharossá fokozódó északnyugati szél, ezért az érkező hidegfront jelentős csapadékot nem szállít majd térségünkbe, azonban erősödő széllel, és közel 10 fokos lehűléssel számolnunk kell.

Összegezve holnap még meleg, kisebb felhőátvonulásokkal tarkított napnak nézünk elébe Békés, és Csongrád megye szerte, majd hétfőn késő este, kedd hajnalban érkezik a hidegfront, ami alaposan felforgatja majd időjárásunkat.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.