-Hirdetés-

HÉTVÉGÉN TETŐZIK A HŐSÉG BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN! RÉSZLETEK!

A mai nap a várakozásoknak megfelelően az időjárás betartotta a hozzá fűzött “reményeket” , és bizony Békés megye több pontján 41 fokot mutattak a hőmérők, Csongrád megye sem maradt le, és szombaton még tovább fokozódik a kánikula, lássuk, mi várható!

Az előttünk álló éjszaka felfrissülésre szinte ne is számítsunk, jó eséllyel még az éjféli órákban is 30 fok körüli értékeket mérhetünk majd, hajnalban 25 fok várható.

A szombat is szikrázó napsütéssel, kisebb felhőátvonulásokkal telik majd, kissé azért megmozdul, megélénkül a déli, majd délnyugati szél, azonban hűsítő hatása nem lesz, sőt, betolja térségünkbe a hőhullám legforróbb részét, és így szombaton a délutáni órákban átléphetjük Békés, és Csongrád megye szerte a 42 fokot, amire már nagyon régen volt példa.

Rendkívül erős UV sugárzással számoljunk, magas pollenkoncentrációs értékek mellett, óvatosan az utakon, ez az időjárás még a fiatal szervezetet is megviseli.

Kicsi gyereket, állatokat, még rövid ideig se hagyjunk az autóban!

Vasárnap még marad az afrikai forróság, hétfőn hajnalban érkezik egy hidegfront heves zivatarokkal, azonban csak átmeneti felfrissülésben bízhatunk.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!