-Hirdetés-

Hidegfront érkezik Békés, és Csongrád megyébe, hétvégén jöhet a vénasszonyok nyara?

A mögöttünk álló éjszaka folyamán térségünk fölött kitisztult az égbolt, ennek következtében kissé csípősebb reggel vár minket, 7 fokot mutatnak a hőmérők, napfelkeltével akár 5 fok köré süllyedhetnek a hőmérsékleti értékek, hidegfront közeleg!

A mai nap folyamán igazán kellemes időjárásban lehet részünk, 22 fokon tetőznek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, a napsütésé lesz a főszerep, azonban kisebb felhőátvonulásokkal számolni kell, azonban csapadék nem várható.

Kissé élénk lesz a déli, délnyugati szél,  a pollenkoncentrációs értékek igen alacsonyak, így az allergiásoknak jó napjuk lehet.

Nem mondható el ugyanez a frontérzékenyekre, hiszen északnyugat felől hidegfront közeleg, így előtérbe kerülhetnek a fejfájásos, és kardiális panaszok egyaránt.

Gyenge hidegfrontról van szó, mely pénteken reggel érkezik Békés, és Csongrád megyébe, érkezésekor az eddigi délnyugati légmozgás északnyugatiba módosul, és érezhetően megélénkül majd a szél, jellemzően pénteken a reggeli órákban, és sűrűsödnek a felhőátvonulások, de említésre méltó csapadéktól nem kell tartani.

Szombatra a front elvonul, mérséklődik a légmozgás, és minden bizonnyal vasárnap beköszönt a vénasszonyok nyara, 23-24 fokos hőmérsékletekkel, sok napsütéssel.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

 

200 Shares