-Hirdetés-

HOROSZKÓP CSÜTÖRTÖKRE MINDENKINEK!

Csütörtök van ugyan, de nem mondhatunk csütörtököt, ma igen mozgalmas nap áll előtted, eseményekben gazdag csütörtökre számíthatsz, lássuk mit ígér horoszkópod a mai napra?

Kos:

Ha éppen mostanság határoztad el, hogy diétába fogsz, nehéz napod lesz, úgyhogy készülj fel! A mai újhold már nem támogatja a súlycsökkentést. Ráadásul délután történik valami kellemetlen, amin nem tudod könnyen túltenni magad. Az önmegtartóztatás és az akaraterő ma különösen fontos, hogy tartani tudd magad a nehézségek közepette is.

Bika:

Elfáradtál? Kissé nyűgös vagy? Meglehet, ám ma végre új lendületet kapsz. Messze vannak a nyári szabadság gondtalan pillanatai. Ha jót akarsz magadnak, akkor elvégzed a legfontosabb napi teendőket, aztán pedig nyakadba veszed a várost, és kirakatokat nézel, beülsz egy moziba, de mindenképpen olyan dolgot tégy, ami mosolyt csal az arcodra.

Ikrek:

Légy alapos, körültekintő, s tervezz előre! Gondold át, kinek és mit ígértél a hétvégére, – hisz ez már nincs messze. Egyeztess a kedveseddel vagy a barátaiddal, nehogy keresztbe szervezzetek egymásnak programok terén. A szokottnál jobban figyelj oda a telefonodra és a levelezésedre, le ne maradj egy fontos üzenetről. A mától ismét Hold növésben van, most történhetnek pozitív csodák.

Rák:

Mikor reggel elindulsz otthonról, általában alaposan körbenézel és kikapcsolsz mindent, vagy bepakolod a táskádba mindazt, amire szükséged van. Ám ma kissé szeleburdi vagy, és elfeledkezhetsz valamiről. A szemetet se felejtsd el kiüríteni. Inkább írd fel a napi teendőidet, mert most cserbenhagyhat éles eszed. Ha fontos megbeszélés előtt állsz, vigyél egy váltás ruhát.

Oroszlán:

Ma nagyon csinosnak és lehengerlőnek kell lenned! A tüzes énedet ne hagyd otthon, szükség lesz rá! Vedd elő ékszereidet, egy különleges színű ruhát, úgyis csak ott lapulnak használatlanul a fiók, vagy a szekrény alján, – hát használd inkább. Itt az ideje, hogy az öltözködésedet is reformáld meg. Szerezz magadnak egy szuper napot, és lepd meg azokat is, akik mostanában hiányolták ezt az énedet!

Szűz:

Ha tanulnod kell, vagy új információkat szükséges beszerezni, a mai nap tökéletes ezekre a feladatokra. Gyors tempóban forognak a gondolataid, minden hír beépül a fejedbe. Egyszer elég elolvasnod az anyagot, vagy meghallanod valamit, s már érted, átlátod, megjegyzed. Persze azért oda kell figyelned a rutinfeladatokra is, ezeket ne vedd félvállról.

Mérleg:

Jobb, ha ma az otthoni dolgokra elegendő időt szánsz, és nem mismásolod el családod kéréseinek teljesítését. Akár nagy, akár kisebb dolgot kérjenek, mondj igent! Moss ki mindent, ne legyen szennyes ruha a tárolóban. A konyhában is nagy a felfordulás? Rajta, van mit tenned! Nem feltétlenül kell másoknak megfelelned, az is tökéletesen elegendő, ha csak önmagaddal leszel elégedett.

Skorpió:

Ma valaki jelét adja annak, hogy többet szeretne tőled! Ha belemész a játékba, az fura véget érhet. Vagy nagy bakot lősz, vagy megleled az igazit, a végletek napja ez a mai. Ha van már kapcsolatod, akkor szintén bármi megeshet. Szakítás vagy lánykérés kerülhet asztalra, csak tudd követni az eseményeket. Mars nem könnyíti meg a helyzetedet, inkább jól megbonyolítja.

Nyilas:

Ismét szembesülsz azzal, mennyire rohan az idő! Mindig mondogatod, hogy elolvasod azt a jó könyvet, vagy elmész sétálni, mégsem jut időd olyan dolgokra, amelyek a lelkedet ápolnák! Ne várj tovább! Emeld le a polcról azt az olvasmányt, utazz el pár napra, vagy menj el masszőrhöz. El sem hiszed, milyen nagy lelki energialöketet kaphatsz, ha kiszakadsz a mókuskerékből.

Bak:

Ma felajánlanak neked valamit, ami szinte ámulatba ejt, és el sem akarod hinni, hogy mindez veled történik. Nos, épp ezért ne gondolkozz rajta sokat, fogadd el azon nyomban, mert egyhamar nem lesz még egyszer ekkora mázlid. Ugyan nem a te stílusod beleugrani az ismeretlenbe, most azonban az égiek mégis arra buzdítanak, hogy lazulj el, és engedj a csábításnak.

Vízöntő:

Ha ma kölcsönkérnek tőled valamit, jól gondold meg, tudod-e nélkülözni tartósan, vagy akár egy életre. Mielőtt igent mondanál, jusson eszedbe, hányszor megesett ez már veled! Ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni, mondd, hogy már másnak ígérted, vagy elromlott, elvesztetted… Ezzel a kis füllentéssel megmentheted magad egy későbbi bosszúságtól.

Halak:

Párkapcsolatban élsz? Akkor ideje átértékelned azt. A másik fél nem fogja túl sokáig tolerálni azt, hogy mindenféle egyéb dolgod épp tőle veszi el az időt! Mindig az első lépés a legnehezebb, de hidd el, megéri változtatni! Ha viszont még keresed az igazit, ismerd fel, hogy valaki ott lebzsel körülötted. Adj neki esélyt! Legalább egy kicsike lehetőséget!

Amennyiben hisz a horoszkópban, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.