-Hirdetés-

HOROSZKÓP KEDDRE MINDENKINEK!

Vége sajnos a hosszú hétvégének, sajnos az időjárás sem kedvezett, jönnek ismét a dolgos hétköznapok, sok váratlan fordulat érhet a mai napon , lássuk mit ígér horoszkópod a keddi napra?

Kos:

Meglepő lesz, hogy ma még a megszokottnál is sokkalta izgágább leszel, de túlzásokba azért nem kellene esned. Egy átgondolatlan és hirtelen lépéssel elronthatsz egy már a célhoz közel járó folyamatot, melyet idáig szépen, ügyesen formáltál. Légy türelmes, hamarosan eljön a te időd, és minden, amit szerettél volna, beteljesedik. Ma kivételesen figyeld a többieket, s utánozd le passzivitásukat.

Bika:

A mai reggel nem indul tökéletesen, bár ez talán nem csoda, hisz egy hosszú hétvége után vagyunk. Figyelj oda minden apróságra! Ha nem vagy résen folyamatosan, könnyen kedvedet szegheti egy kellemetlen esemény. Hallgass a kollégáidra, vagy a barátaidra, ma ők jobb tanácsokkal látnak majd el, mint te saját magadat. Este legyen társaságod, így kapsz némi esélyt, hogy megszabadulj a negatív hatásoktól.

Ikrek:

Ma kreatív és fantáziadús leszel, sokakat lenyűgözöl. Otthonod vagy irodád átalakításában, kiszínezésében, rendezgetésében kiélheted magadat, s az sem baj, ha ötleteket adsz másoknak is! Közvetlen környezeted nagyon fog örülni eme új oldalad látványos megjelenésének, hisz az energiák és az ötletek csak úgy száguldanak elő belőled. Örömmel fordul ma mindenki hozzád tanácsért.

Rák:

Párkapcsolatban vagy más emberi kötelékeid esetén ma nem a harmónia uralkodik, – figyelj oda erre nagyon! Félreértések sora bonyolíthatja meg az életedet átmenetileg, és még egy komoly összezördülés lehetősége is a levegőben lóg. Meg kell oldanod ezt a helyzetet, nem futhatsz el előle. A mai nappal az a baj, hogy mindenki ragaszkodni fog a saját igazához, így az egyetlen hasznos dolog, ha kompromisszumokat kötsz.

Oroszlán:

A hétvégén sikerült jó alaposan feltöltened magadat energiával, nagyon ideje volt, hisz igen sokat dolgoztál, keveset pihentél! Még szerencse, hogy a fáradtságot magad mögött tudva új ötletekkel tudsz előállni, így most tele vagy álmokkal, tervekkel, amiket megvalósíthatsz. Ne habozz, fogj is neki egynek már kora reggel! Ne hagyd, hogy ez a lendület alább hagyjon!

Szűz:

A kíváncsiságod ma óriásira nő, ám ne vesd el a sulykot, ragaszkodj ahhoz, hogy nem térsz le a tisztesség útjáról egy percre sem. Az, hogy aktív érdeklődéseddel remek információkhoz jutsz, teljesen biztos, és még épp kapóra is fog ez jönni neked, mert új ismeretségeket köthetsz, amelyek később megtérülnek számodra. Jó lesz, ha felismered ezt a háttérben meghúzódó lehetőséget.

Mérleg:

Egész nap csaponganak a gondolataid, de ez jó, ugyanis ennek eredményeképpen vág az eszed, s remek ötletekkel rukkolsz elő. Formabontó ideáid, meglátásaid leszek, amik hirtelen pattannak elő a fejedből, és sokakat le is nyűgözöl velük. Ez különösen szakmai téren hoz szerencsét, sőt, hirtelen akár egy pozícióváltást is. Még a főnököd vagy egy régi üzletfeled is felfigyel rád.

Skorpió:

Ma az anyagiak kerülnek fókuszba, még akkor is, ha inkább homokba dugnád a fejed a téma elől. Vizsgáld át alaposan a költségvetésedet, keress sürgős megoldásokat különféle dolgaidra. Némi önfegyelmet gyakorolva tisztábban fogsz látni, és rájössz, a túlzott vágyaid bajba sodorhatnak anyagilag. Rendezd át a kiadásokat, a luxust pedig most tiltsd meg magadnak.

Nyilas:

A családodban vagy szűk baráti körödben feszültségek adódhatnak ma, te pedig akkor jársz jól, ha nem szólsz bele mások vitájába. Ne hagyd, hogy döntőbírónak jelöljenek ki, még a végén te húzod a rövidebbet. Inkább hallgasd meg őket, de hagyd, hogy maguk oldják meg a problémát. Lehet, hogy tudod, mit nem tesznek jól, de azzal segíthetsz rajtuk, ha rájuk hagysz mindent.

Bak:

A szerelmi életed hirtelen felfelé kezd ívelni, a Hold és a Vénusz segítségével csodák történhetnek veled. Megállíthatatlanul közeledik feléd a romantika és a szenvedély! Ha van párod, arra kell figyelned, hogy a féltékenységi jeleneteit jól kezeld. Ha még keresed a másik feled, akkor járj nyitott szemmel, és vedd észre az utána való érdeklődés egyértelmű jeleit.

Vízöntő:

Az érzékiséged, a vonzerőd ma sokakat meglep, néhányakat meg is indít feléd, de azért ne ess túlzásokba! Nem csak kedvesed veszi észre a jeleket rajtad, hanem a környezetedben élő szinglik is érdeklődését is felcsigázod! Nagyon kellemes ma a társaságodban lenni, bárkit leveszel a lábáról, még üzleti téren is bezsebelhetsz valami fontosat! Vigyázz arra, nehogy félreértsen bárki bármit. Mindig légy egyértelmű!

Halak:

Ma légy diplomatikus, és gondold át a szavaidat, mielőtt útnak engeded azokat! Minden cselekedetet alaposan fontolj meg. Ne bocsátkozz vitákba, sőt, kifejezetten kerüld ezeket, különösen a főnököddel vagy egy jó üzleti partnereddel. Ma te húznád a rövidebbet, de elkerülheted! Ha felgyülemlik mégis benned némi feszültség, akkor inkább válassz délután valamilyen sportos elfoglaltságot, levezetésképpen!

Amennyiben hisz a horoszkópban, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

104 Shares