-Hirdetés-

HOROSZKÓP SZERDÁRA MINDENKINEK!

Elérkezett a hét közepe, a hosszú hétvége miatt felhalmozódtak a tennivalók, pörgős nap vár rád, sok váratlan esemény, és fordulat érhet a mai napon, lássuk, mit ígér horoszkópod szerdára?

Kos:

Ma meglepően sok időt szánsz arra, mit gondolnak rólad mások, miként vélekednek külsődről, szakmai előmeneteledről, jövőbeli terveidről, aktuális feladataidról. Nem tudod, miért figyeled a többieket, netán a kritikáikat? Mert kíváncsi vagy arra, ki és hogyan reagál, s min változtass a még sikeresebb teljesítményekért. Jó a taktikád, cselekedj megérzésed szerint.

Bika:

A kipipált ügyek sokasága után jól tennéd, ha lazítanál egy csöppet, kimozdulnál a megszokott környezetedből, s felfedeznél ismeretlen helyeket. A barátaid már várják, hogy beváltsd azt az ígéreted, hogy együtt menjetek valahova egy kicsit trécselni, a jövő évet tervezgetni. Ráadásul egy jó kis pletykálkodás is rád fér, mostanában elég monoton volt az életed.

Ikrek:

Ma meglepően merev, szigorú és kemény vagy  főleg önmagaddal. Tényleg szükségét érzed ennek? Szinte már túlbonyolítod a különféle élethelyzeteket. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, nem fog jóra vezetni az akaratosságod, hisz a sorsot tudod formálni, de néha hagyhatnád magad sodortatni az árral csak úgy. Lazíts egy picit, s észreveszed, hogy új kapuk nyílnak meg előtted!

Rák:

Sokakat meglepsz ma, ugyanis rugalmas, mozgékony, energikus és pörgős leszel, kész bármilyen változásra. Tulajdonképpen ezzel az energiával ébredtél, és könnyedén haladsz kitűzött céljaid felé. Lehet, hogy jobban jársz azzal, ha még plusz munkákat is vállalsz, kizárt, hogy ma kudarcot vallj. Délután és este intézd el a felhalmozódott, magánjellegű ügyeidet, mert azokból is akad bőven.

Oroszlán:

Ma mázlid lesz, a legkülönfélébb életterületeken leszel Fortuna istennő kegyeltje. Minden megy, mint a karikacsapás. A magánéleted kiegyensúlyozott, de a szerencsejátékokban is remekelsz, játssz bátran, kedved szerint. Tele leszel optimizmussal, szinte rózsaszínben látsz mindent. A világ jó és tökéletes, ne hidd el, ha mások az ellenkezőjét állítják!

Szűz:

Környezeted egy tagjáról ma kiderülhet, hogy egyáltalán nem őszinte veled, s ez visszaigazolása annak, amit már régóta éreztél vele összefüggésben. Ma fény derül mindenre, s ez nagyon megviseli a lelkedet, hiszen számodra elfogadhatatlan még a füllentés, a valóság óvatos elferdítése is. Próbálj békét erőltetni magadra, és adj módot számára a magyarázkodásra.

Mérleg:

Könnyed, vidám, sőt, sziporkázó vagy már kora reggel óta, derűlátásod másokat is változásra ösztönöz. Most tényleg semmi nem tud kibillenteni harmonikus állapotodból. Alapvetően is jellemeznek ezek a tulajdonságok, de ma mindenből a duplája jut neked, optimizmusodnak nem lehet határt szabni, árad belőled mások felé a szeretet. Sokan akarnak majd a te társaságodban lenni.

Skorpió:

Ma a szakmai vagy tanulmányokkal összefüggő témákon túl saját szeretteid vagy barátaid adnak megoldandó feladatokat, s ezek nem tűrnek halasztást. Úgy vélik, te vagy a legalkalmasabb személy, hiszen kreativitásod közismert, és egyébként is rád lehet sózni mindenféle intézni valókat. Szeretnél is segíteni nekik, de a te időd is véges. Hozz okos döntést.

Nyilas:

A mai napon több alkalommal is sürgős döntést kell hoznod, ám ez nem lesz könnyű. ráadásul nem futamodhatsz meg a kínos feladatok elől. Ez a bizonytalan állapot történhet azért is, mert rengeteg információt gyűjtöttél össze, ráadásul kikérted mások véleményét, és már kissé össze vagy zavarodva a hallottaktól. Nem túl szerencsés helyzet, így, ha lehet, húzd el a végső igen vagy nem kimondását holnapig.

Bak:

Abban reménykedtél, hogy egy közeli szeretted, vagy barátod rég elfelejtette egy régi baklövésedet? Meg fogsz lepődni, ugyanis ismét felszínre kerülhetnek a sérelmek, – igen váratlan pillanatban. Ha viszont felkészülsz erre az eshetőségre, akkor bármilyen témának a megbeszélésébe is kezdj ma, jól fogod tudni kezelni a helyzetet. Este a szinglik legyenek ma óvatosak, mert a végén szerelembe esnek.

Vízöntő:

Már most a hétvégi programok szervezése köti le a gondolataidat? Még ne oszd meg jobbnál jobb ötleteidet környezeteddel, még a végén idő előtt hadakoznának a javaslatok ellen. Ne sértődj meg ellenállásukon, hisz nem mindenki olyan jövős-menős, mint Te. Ráérsz még egy csipetnyit a hétvége tervezésével, addig még sok elvégzendő feladatod akad szakmai téren.

Halak:

Már szerda lenne? Igen, bizony, úgyhogy gondold át függő ügyeidet. Úgy érzed magadat, mint akinek alaposan leszívták az energiatartalékjait, fogalmad sincs, miként fogod kihúzni péntekig, – tudva azt, mennyi feladat vár még rád. Ne vállalj plusz órákat, inkább lógasd este picit a lábaidat. A munkahelyeden vagy a suliban sem nézik jó szemmel, hogy alig éred utol magad. Köss kompromisszumokat!

Amennyiben hisz a horoszkópban, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.