-Hirdetés-

HŰVÖS NAPOK JÖNNEK, CSONGRÁD, ÉS BÉKÉS MEGYÉBEN!

Az elmúlt éjszaka folyamán átvonult térségünk felett az erős hidegfront, ami 3 hullámban szórta meg csapadékkal Békés, és Csongrád megye térségét, lássuk is a folytatást!

Az előttünk álló napokban anticiklonális hatás érvényesül majd, ami napról napra emelkedő légnyomási értékeket ígér, így fronthatás ugyan nem várható az elkövetkezendő napokban, azonban a fejfájás többeknél jelentkezhet.

A hidegfront mögött alaposan meghűl a levegő, reggel 13 fokra ébredhetünk, ami kissé szokatlan lesz, hiszen tegnap hajnalban még csak 22 fokig csökkentek a hőmérsékleti tartományok.

A holnapi nap folyamán az északkeleti szél mérsékelt tartományban mozog majd, délutánra 24 fokig emelkednek a hőmérsékleti értékek, kisebb felhőátvonulások lesznek ugyan, azonban ezekből említésre méltó csapadék nem várható Csongrád, és Békés megye térségében.

A folytatásban is mérsékelten meleg időjárásra számíthatunk , a napi maximumok szombatig 30 fok alatt maradnak, csütörtökön azonban szeles időjárás köszönt be.

Az asztmások, és légúti betegségben szenvedők fellélegezhetnek , a pollenkoncentrációs értékek jelentősen csökkentek.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.