-Hirdetés-

Igen veszélyes útviszonyok várhatóak ismét Békés, és Csongrád megye szerte a reggeli órákban! Részletek!

Bizony, sok autóst meglepett a csütörtök reggeli nagy köd, és helyenként gyengébb fagy is tapasztalható volt, így a csütörtök reggeli órák katasztrofális útviszonyokat eredményeztek. Lássuk, várható e javulás időjárásunkban?

A kérdés ezen formában természetesen igen válasszal bír, hiszen déli, délkeleti légáramlással már jóval enyhébb levegő érkezik Magyarország déli megyéibe, így például Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, és Baranya megyébe.

Hőmérséklet szempontjából ketté válik az ország, az északi megyékben még helyenként fagyhat is az éjszakai órákban, így aki például Miskolc térségébe indul faggyal, aki a főváros irányába indul köddel, lakott területen kívül igen sűrű köddel számoljon, óvatosan a közlekedéssel!

Békés, és Csongrád megyében 3 fok várható a reggeli órákban, kanyarokban, erdősávokban kisebb útlefagyások keletkezhetnek, és ahol ködmezők képződnek, ott bizony csak lassan oszlanak fel.

Pénteki napunkat a mérsékelt délkeleti szél jellemzi majd, és a déli órákhoz közeledve már kisebb napsütésben is bízhatunk, 14 fokon tetőznek a hőmérsékletek, így kijelenthetjük, hogy viszonylag enyhe, az év ezen időszakát alapul véve jóval enyhébb időjárás vár ránk a pénteki napon.

Az előrejelezés megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.