-Hirdetés-

Ismét hidegfront érkezik Békés, és Csongrád megyébe hétvégére! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a mai nap felhők uralták az égboltot, a napsütés ma nem képviseltette magát térségünkben, és még csak most jön a java, hidegfront érkezik először Csongrád, majd Békés megyébe, lássuk, mi várható?

Az előttünk álló éjszaka már megvastagszik térségünk felett a felhőzet, és a hajnali, kora reggeli órákban kisebb esőre lehet számítani, azonban szélerősödés ezúttal nem várható, azonban a szélirány az eddigi északkeletiből északnyugatiba módosul.

Szombaton reggel több helyen erős lesz a párásság, az esőmentes területeken ködmezők is képződhetnek, óvatosan a közlekedéssel, 4 fokra ébredhetünk.

A front szombaton átvonul térségünk felett, összességében 3-4 mm csapadék várható, a légnyomási értékek süllyedni kezdenek, ami a frontérzékenyeket megviselheti.

A hidegfront mögött alaposan lehűl a levegő, a mai 11 fokhoz képest szombaton már csak 7 fokot mérhetünk, vasárnap hajnalban pedig már Békés, és Csongrád megye szerte faggyal számolhatunk, hétfőn tovább fokozódik a lehűlés.

A folytatás sem túl biztató, állandósulni látszanak az éjszakai fagyok, és nappalonként sem emelkednek 10 fok fölé a hőmérsékleti értékek, közeleg a tél…

Az előrejelzés megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.

198 Shares