-Hirdetés-

KELLEMES IDŐJÁRÁS VÁRHATÓ BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, DE FUTÓZÁPOROK ÉRKEZHETNEK!

Kissé hűvös hajnalra ébredhettünk, Békés, és Csongrád megye szerte 14 fokot mutattak a hőmérők, mérsékelt felmelegedés várható, lássuk a folytatást.

Szél szempontjából igen kedvező napnak nézünk elébe, azonban jellemzően a délelőtt folyamán nyugat felől gyakori felhőátvonulások tapasztalhatóak majd, sőt délelőtt kisebb futózáporok is előfordulhatnak majd térségünkben.

A délutáni órákra fokozatosan tisztul az égbolt, egyre több szerepet kap a napsütés, 25 fokon tetőznek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, délután igazi kiránduló, kertészkedős időjárás várható.

A folytatásban az előttünk álló 3-4 napban nem kell tartanunk a kánikula visszatérésétől, egészen szombatig 30 fok alatt tetőznek a hőmérsékleti maximumok.

A térségünkhöz közeledő kisebb csapadékzóna mozgása jól megfigyelhető, radar, és műhold képünkre átkattintva, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.