-Hirdetés-

KOMOLY ZÁPOROKKAL, ZIVATAROKKAL ÉRKEZIK A HIDEGFRONT BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

Igen meleg éjszakán vagyunk túl, 26 fokot mutatnak a hőmérők Békés, és Csongrád megye szerte, azonban az erős hidegfront már a közelben jár, és délután, valamint az esti órákban intenzív záporokkal, zivatarokkal csap le térségünkre, lássuk a részleteket!

Vasárnap délelőtt még semmi érdemleges változás nem várható, a hőmérsékleti tartományok lendületes emelkedésbe kezdenek, szikrázó napsütés várható, 40 fok kíséretében, azonban a déli órákat követően nyugat felől egyre több felhőátvonulás tapasztalható majd Békés, és Csongrád megye szerte.

Ez még ugyan nem a front, de az előterében már záporok, zivatarok pattanhatnak ki vasárnap délután, és bizony akár hevesebb zivatar is kialakulhat térségünkben, melynek környezetében a szél hirtelen viharossá fokozódhat, veszélyt jelentve a közlekedésre, és bizony ma a jégeső kockázatát sem lehet elhanyagolni!!!

Maga a hidegfront az esti órákhoz közeledve csap le Békés, és Csongrád megye térségére, ekkor az északi szél jelentősen megélénkül, sőt, meg is erősödik, és összességében jelentős csapadék várható a vasárnap késő esti órákban, záporok, zivatarok formájában.

Mintegy 10-12 fokos lehűléssel számolhatunk, ami minden ember szervezetét komolyan megviselheti, vigyázzunk egymásra!

A hidegfront mozgása, kiterjedése radar, és műhold képünkre kattintva már jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található!

Friss előrejelzéssel a délutáni órákban jelentkezem itt, az idojosdas.hu weboldalon, Békés, és Csongrád megye időjárás előrejelző  oldalán.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.

539 Shares