-Hirdetés-

Lassan mérséklődik a szél Békés, és Csongrád megyében, azonban kedden kellemetlen meglepetés vár ránk! Részletek!

Az utóbbi napokban időjárásunk szinte minden “fegyverét” latba vetette, hogy belerondítson hétvégénkbe, sajnos a megpróbáltatásoknak még nincsen vége, jön az újabb meglepetés, lássuk a részletek!

Kijelenthetjük, hogy mi még a “szerencsés” kategóriába tartozunk, hiszen az elmúlt napokban “csak” 75 km/h széllökéseket tapasztalhattunk, azonban például Dunántúlon nem voltak ritkák a 100 km/h feletti széllökések sem!

A mai nap mindössze 9 fokon tetőztek a hőmérsékletek, de az erős, olykor viharos szél miatt hőérzetünk mindössze 5 fok körül mozgott.

Gyorsan süllyednek a hőmérsékleti értékek, már most 6 fokot mutatnak a hőmérők, és bizony az égbolt fokozatosan kitisztul, kissé tovább mérséklődik a nappal igen erős északnyugati szél, ennek következtében sajnos kedd hajnalban megérkeznek Békés, és Csongrád megyébe az első reggeli fagyok.

Kedd reggel fagypont alatti értékekre ébredhetünk, -1 fok várható.

Keddi napunkat már a napsütés határozza meg, azonban az északnyugati szél újra feltámad, azonban már erős tartományokba nem fokozódik, de érezhetően élénk lesz, kedd délutánra mérséklődik.

A napi maximum értékek ismét 10 fok körül tetőznek, a tovább mérséklődő szélnek, és a kedd este már derült égboltnak köszönhetően szerda hajnalban már komolyabb faggyal is számolnunk kell!

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.