-Hirdetés-

LASSAN VÉGE A SZÉP IDŐJÁRÁSNAK BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, ERŐS HIDEGFRONT KÖZELEG!

A mai napon a várakozásoknak megfelelően lendületes felmelegedés következett be, 35 fokon tetőztek a hőmérsékletek, az északkeleti szél mérséklődött.

Élvezzük a jó időt míg lehet, mert hétvégén erős hidegfront érkezik, lássuk a részleteket!

Az előttünk álló éjszaka igen enyhének ígérkezik, a hajnali órákban 20 fokot mutatnak majd a hőmérők, és még kitart a 36 fokos nyárias időjárás, említésre méltó szél, és csapadék nélkül, azonban egyre több felhőátvonulást tapasztalhatunk majd nyugati irányból.

Pénteken már a szélirány is változik, az eddigi északkeleti széltől délkeleti szél veszi át a stafétabotot, egy újabb hőhullám szeretne a Kárpát-medencébe betörni, azonban csak szombatig van ideje, ugyanis egy erős hidegfront közeleg térségünk felé, ami a szombat esti órákra meg is érkezik Békés, és Csongrád megyébe, és bizony alaposan felforgatja eddigi nyugodt időjárásunkat, 24 órán belül közel 15 fokos hőmérsékletcsökkenés következik be,  a front említésre méltó csapadékzónával érkezik, és előterében kialakulhatnak akár hevesebb zivatarok is, ez nemzeti ünnepünkre nem éppen jó előjel.

Összegezve még pénteken, szombaton 36 fokos hőség várható, majd érkezik a markáns hidegfront Békés, és Csongrád megyébe.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!

1 Shares