-Hirdetés-

MA ŐSZIES IDŐ VÁRHATÓ BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, DE ÉRKEZIK E ÚJABB HŐHULLÁM? RÉSZLETEK!

A mögöttünk álló esete, és éjszaka folyamán a várakozásoknak megfelelően befutott Békés, és Csongrád megyébe a várt hidegfront, véget vetve a hőhullámnak, lássuk várható e vasárnap újabb csapadék, és visszatér e a hőség?

A hidegfront mozgása jelentősen lelassult, mielőtt szombat este elérte Békés, és Csongrád megyét, így csak kisebb zivatartevékenységet tapasztalhattunk, inkább “mindenki kedvence” , a csendes eső jellemezte a front átvonulását, kissé megélénkült az északnyugati szél, ami száműzte a napok óta tartó forróságot, rövid idő alatt 10 fokot estek a hőmérsékleti értékek.

Vasárnap célszerű kissé őszies napra készülni, a felhőké lesz a főszerep, az északnyugati szél ismét megélénkül, azonban nem erősödik meg, 23 fokon tetőznek a hőmérsékleti értékek, és főleg a délelőtti órákban még számítani kell futózáporok kialakulására.

Hétfőn ismét egy anticiklon helyeződik térségünk fölé, a légnyomási értékek az egekbe szöknek, ami sokaknál fejfájásos panaszokat okozhat.

Napról napra melegszik a levegő, hétfőn 27 , kedden 29, szerdán már 31 fok várható, azonban tartós hőhullámtól nem kell tartani, pénteken újabb erős hidegfront érkezhet, ami véget vet a további felmelegedésnek, fogalmazhatunk úgy is, hogy időjárás szempontjából kiváló , és kellemes hétnek nézünk elébe.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.