-Hirdetés-

MEDDIG FOKOZÓDIK A HŐSÉG BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN? MA ÉJSZAKA HULLÓCSILLAGOK IS ÉRKEZNEK!

A mai nap reggel már távozott a hidegfront maradvány felhőzete is térségünkből, ennek köszönhetően igen hűvös reggelre ébredhettünk, lássuk a folytatást, milyen időjárás várható Békés, és Csongrád megyében?

A mai napon 29 fokig emelkedtek a hőmérsékletek térségünkben, kissé élénk északkeleti szél jellemezte időjárásunkat, de összességében kellemes időnk volt.

Egy anticiklon helyeződött fölénk, igen magasak a légnyomási értékek, ez sokaknál fejfájás formájában jelentkezik is.

Külön felhívnám a figyelmet arra, hogy a most következő éjszaka folyamán ismét kisebb csillaghullás részesei lehetünk, és mivel tiszta lesz az égbolt, most kiválóan megfigyelhető majd Békés, és Csongrád megye területéről.

Reggel 16 fokra ébredhetünk, és szikrázó napsütésre, tovább mérséklődik az északkeleti szél, 31 fokon tetőznek a hőmérsékletek.

Lassú felmelegedés veszi kezdetét, ami péntekig tart majd, akkor már 35 fokos nappali maximum értékekkel számolhatunk majd, fronthatás az elkövetkezendő 3-4 napban nem várható.

Szombaton azonban markánsabb hidegfront érkezhet, így újabb 38-40 fokos hőhullámmal nem kell számolnunk az előttünk álló héten.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, és nem szeretné, hogy ismerősei lemaradjanak a ma esti csillaghullásról, ossza meg velük az előrejelzést, ami az alább található facebook jelre kattintva tehető meg!