-Hirdetés-

MEDDIG FOKOZÓDIK A HŐSÉG BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN?!!

A mögöttünk álló éjszaka mindössze 22 fokig süllyedtek a hőmérsékletek, és ez napról napra csak rosszabb lesz, rekordhőség közeleg Békés, és Csongrád megyébe, lássuk a részleteket!

Térségünket egy óriási anticiklon uralja , ami minden ciklont, és frontot taszít, így sem csapadékra, sem lehűlésre nem számíthatunk az előttünk álló 4-5 nap folyamán.

A déli légáramlás állandósult, zavartalanul érkezik Békés, és Csongrád megye térségébe az afrikai eredetű forró levegő, és bőven van utánpótlása.

Kedden rendkívül erős UV sugárzással, és 37 fokkal érdemes számolni, és aki azt mondja erre hogy meleg, az készüljön, mert csütörtökön már a 40 fokot is elérjük, és ott még mindig nincsen vége, bizony pénteken akár 42 fok is lehet árnyékban, életbe lép a legmagasabb szintű hőségriadó.

Gyereket, házi állatot autóban még véletlenül sem szabad hagyni, és az erős UV sugárzás miatt a napon tartózkodás sem javasolt!

Némi enyhülésre mindössze vasárnaptól van kilátás, azonban ez még igen bizonytalan, az idő előrehaladtával tisztábban lehet látni, most azonban rendkívül komoly hőhullámra készüljünk!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.