-Hirdetés-

MÉG 2 NAP KÁNIKULA VÁR BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE, UTÁNA… RÉSZLETEK!

Békés, és Csongrád megye szerte viszonylag enyhe reggelre ébredhettünk, 16-17 fokot mutatnak a hőmérők, ami az év ezen időszakában pontosan megfelelő.

Még 2 szép nap van hátra, azonban könnyen lehet, hogy az ünnepi hétvégét egy markáns hidegfront találja telibe, lássuk a részleteket!

A mai nap folyamán sok napsütéssel, erős UV sugárzással számolhatunk, a napozás nem ajánlott , legalábbis hosszú ideig semmikép.

Az északkeleti szél ma még kitart, bár mérsékelt tartományban mozog majd, ami “jól is jön” a 35 fokos kánikula mellé, némileg javítja hőérzetünket.

Pénteken hasonlóan meleg nap vár Ránk, említésre méltó légmozgás, és csapadék nélkül, a pollenkoncentrációs értékek fokozatosan emelkednek majd, ez rossz hír az asztmásoknak, allergiásoknak, a hét utolsó munkanapján már az északkeleti szél eláll, és helyét délkeleti légmozgás veszi át, ami újabb hőhullámot eredményezhetne, azonban nyugat, északnyugat felől szombat este egy markáns hidegfront érkezik, ami jelentős lehűléssel, és csapadékkal érkezik majd, előterében záporokkal, zivatarokkal is, melyek között lehetnek hevesebb is.

A hidegfront fő csapadékzónája pontosan nemzeti ünnepünkön érkezik, ez igen rossz hír, de most ez a legvalószínűbb.

Friss előrejelzéssel, és fejleményekkel ma este jelentkezem itt, az idojosdas.hu weboldalon.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.